Eböcker@MAU: Dawsonera

Information om eböcker vid Malmö universitet

Dawsonera

Innehåller e-böcker inom de flesta ämnen med tyngdpunkt på samhällsvetenskap.

• Sök här i Dawsonera (använd denna länk om du använder det trådlösa nätverket på universitetet eller befinner dig utanför universitetet).
  • Sök här i Dawsonera (använd denna länk om du använder bibliotekets datorer eller universitetets fasta nätverk eller är personal som sitter på trådlöst nätverk).

Utskrift: 5% av bokens innehåll kan skrivas ut om du läser online, men bara en sida i taget. I nedladdad bok är utskrift eller kopiering inte möjlig. Kom ihåg att man i de flesta fall måste registrera ett konto hos Dawsonera (vilket är fritt för våra användare) för att kunna skriva ut och kopiera.

Online läsning: genom att skapa eget konto på plattformen kan du spara böcker i din egen bokhylla, göra anteckningar i böckerna mm.

Nedladdning: 1-7 dagar

Nedladdning :  Adobe Digital Editions krävs samt att man skapar ett konto på Adobe.

Om du råkar ut för andra problem titta gärna på Dawsoneras egen supportsida om det finns information som kan hjälpa dig.