Lärarutbildning och utbildningsvetenskap

Referenshanteringssystem

Om du ska skriva flera eller längre texter kan du ta hjälp av program för att samla och organisera dina referenser. Programmen kan kopplas ihop med Office Word så att du  automatiskt kan infoga referenserna i din text och skapa referenslistor.

Malmö universitet har campuslicens för referenshanteringsprogrammet EndNote, det betyder att det är gratis att använda för studenter och anställda. Mer information om Endnote och andra referenshanteringsprogram finner du via länken nedan:

Skrivverkstaden

Skivverkstaden vid Malmö universitet erbjuder handledning i akademisk skrivande. Skrivverkstaden svarar också på dina frågor om studieteknik, läsning och muntliga presentationer.