Eböcker@MAU: Cambridge Core

Information om eböcker vid Malmö universitet

Cambridge Core

Innehåller e-böcker inom de flesta ämnen. De böcker som Malmö universitet har access till är markerade med ordet Access i grönt.

Utskrift: Max ett kapitel, utskrifts- och nedladdningsmöjligheterna kan variera mellan de olika samlingarna.

Nedladdning: Kapitel går att ladda ner som vanliga PDF-filer utan någon begränsning. Adobe Reader eller valfri PDF-läsare krävs för att läsa dem (gäller både för dator och mobila enheter).

Text till Tal: ja PDF-filer kan läsas upp med hjälp av sk text-to-speach programvara.

Cambridge Core User Guide

Cambridge Core tillgänglighet