Vårdvetenskap: fördjupningsarbete

Skrivanvisningar för studenter på Hälsa och samhälle

Som student vid fakulteten för Hälsa och samhälle använder du dig av den senaste versionen av dokumentet Skrivanvisningar för studenter vid fakulteten för Hälsa och samhälle av Petri Gudmundsson. Den uppdateras kontinuerligt så kontrollera att du använder den version du ska.

Skrivanvisningar för studenter vid fakulteten för Hälsa och samhälle

Dokument och mallar på fakulteten Hälsa och samhälle

Referenshanteringsprogram

Du som är student på Malmö universitet kan kostnadsfritt ladda ner EndNote för att samla och organisera dina referenser. Programmen kan kopplas ihop med Office Word så att du kan infoga referenserna automatiskt i din text samt skapa referenslistor.

Mer information om EndNote