Besöksguide för grund- och gymnasieskolor

Orkanenbiblioteket

Orkanenbiblioteket är det största av Malmö universitets tre bibliotek. Här finns litteratur inom samhällsvetenskap, pedagogik, teknik, naturvetenskap, konst, kultur och kommunikation.

Biblioteket Hälsa och samhälle

Biblioteket Hälsa och samhälle ligger på sjukhusområdet. Här finns litteratur inom omvårdnad, medicin och samhällsvetenskap.

Odontologiska biblioteket

Odontologiska biblioteket ligger på våning 2 i Tandvårdshögskolan. Här finns litteratur som vänder sig till tandläkar- tandhygienist- och tandteknikerstuderande.