Gå till huvudinnehållet
Det verkar som att du använder Internet Explorer 11 eller en äldre version. Den här webbplatsen fungerar bäst med moderna webbläsare som de senaste versionerna av Chrome, Firefox, Safari och Edge. Om du fortsätter med den här webbläsaren kan du få oväntad

Odontologi

Sökguiden för Odontologi

Den här sökguiden är en vägledning när du behöver söka efter vetenskapliga artiklar inom området odontologi. Med hjälp av innehållet i menyn till vänster kommer du att få stöd i vilka databaser du kan använda för att söka vetenskapliga artiklar, hur du kan söka och värdera dina träffar och hur du refererar till dina källor.

Behöver du mer hjälp är du välkommen att ställa en fråga till oss via mejl eller chatt. Du hittar även chatten i nedre höger hörn i denna guide. 

Du kan också boka tid för sökhjälp. I mötet med en bibliotekarie kan du få hjälp med dina sökstrategier, få tips på olika söktekniker eller lära dig mer om hur du söker i till exempel Pubmed. 

Vi som gjort sökguiden är bibliotekarier på Malmö universitetsbibliotek. Kontakta oss gärna om du har synpunkter eller önskemål om innehållet i guiden.