Gå till huvudinnehållet
Det verkar som att du använder Internet Explorer 11 eller en äldre version. Den här webbplatsen fungerar bäst med moderna webbläsare som de senaste versionerna av Chrome, Firefox, Safari och Edge. Om du fortsätter med den här webbläsaren kan du få oväntad

Vårdvetenskap: fördjupningsarbete

De viktigaste databaserna inom omvårdnad

I bibliotekets databaser kan du söka studier publicerade i vetenskapliga tidskrifter, nedan har vi samlat de viktigastel där du kan hitta relevant forskning inom omvårdnad.

OBS! Avgränsa EJ till fulltext i databaserna!

Avgränsa inte din sökning i databaserna till att enbart inkludera artiklar som finns i fulltext! Du kan missa relevanta artiklar eftersom artikeln kan gå att läsa ändå via bibliotekets andra leverantörer.

Behöver du mer hjälp?

Behöver du mer hjälp är du välkommen att kontakta oss i våra digitala kanaler som chatt och mejl. Du hittar chatten i nedre höger hörn i denna guide. Du kan även titta förbi någon av bibliotekens informationsdiskar.

Kontakta biblioteket

Bokad sökhjälp

Om du behöver mer hjälp med dina sökningar kan du boka tid för sökhjälp. Tillsammans med en bibliotekarie får du hjälp med att hitta lämpliga sökord och välja bland databaserna.

Boka sökhjälp

Ge oss gärna feedback!

Vi som gjort sökguiden är bibliotekarier på Malmö universitetsbibliotek. Kontakta oss gärna om du har synpunkter eller önskemål om innehåll i guiden.

Kontakta oss som gjort sökguiden